arla de Graaf
Reiki therapeut

Introductie

Reiki

Praktische informatie

 

© 2012 Carla de Graaf in

samenwerking met Sylvia Goossens

 

Laatst bijgewerkt op 17 februari 2018

 

Even voorstellen ...  

 

Mijn naam is Carla de Graaf en ik ben geboren in 1963. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in het Limburgse Haelen. Daar genieten we van onze grote tuin, waar genoeg plek is voor onze hond en kippen.

Ik ben iemand die makkelijk contact maakt en mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Daarnaast ben ik een nuchter en praktisch type dat met twee benen op de aarde staat.

 

Na mijn opleiding tot onderwijzeres heb ik enkele jaren op verschillende basis scholen gewerkt. Vervolgens ben ik geruime tijd bij een grote gemeente werkzaam geweest in diverse functies, waarvan de laatste jaren

als raadsadviseur.

 

 

Na 22 jaar gemeente heb ik de overstap gemaakt naar Bureau Jeugdzorg. Daar heb ik met veel plezier zes jaar als management assistent gewerkt, maar moest ik vanwege bezuinigingen helaas weg.

Nu ben ik weer terug bij de gemeente, waar ik backofficemedewerker ben voor een samenwerkingsverband van zeven gemeenten.

 

Omdat ik naast mijn werk ook op een ander terrein bezig wilde zijn en ik graag met mensen en honden werk ben ik zo’n acht jaar instructeur geweest bij een hondenvereniging, iets waar ik veel plezier aan heb beleefd en dat veel voldoening gaf.